Süreyya UĞUR - Okul Müdürü

1981 İskilip´te doğdu. İlk okulu Çomu Köyü ilk okulunda, orta okulu İskilip Lisesi orta kısmında , Liseyi İskilip Lisesi Fen Bölümünde okudu. 1998-2002 yıllları arasında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğinde okudu. 2002 yılında İskilip Endüstri Meslek Lisesinde Bilgisayar Öğretmeni olarak göreve başladı. 2004-2015 yılları arası Bilgisayar Bölümü/Bilişim Teknolojileri Alan Şefliği görevini yürüttü.  Şubat 2015-Haziran 2018 yılları arasında İskilip Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.2021 yılında Gazi Üniversitesi Bilişim Enstitisü Bilişim Sistemleri alanıdan yüksek lisans diploması aldı, B düzeyinde (YDS) İngilizce bilmektedir.

01.09.2020 tarihi itibariyle okulumuzda müdürlük görevine atanan Süreyya UĞUR evli ve üç çocuk babasıdır.